Юнацька капела бандуристів “Авангард-folk” з Ямпільської дитячої музичної школи мріє рости і розвиватися, підкорювати своєю музикою цілий світ та показувати всім, яка вона красива – українська пісня та українська бандура. Для цього вже зроблено дуже багато кроків: учні їздять на конкурси і гастролі по всій країні та за її межі, завойовують перші місця на всіх рівнях… І мріють про нові бандури, бо зі старих вони виросли і фізично, і музично!

Бандура – інструмент унікальний і дуже складний, від чого досить дорогий. Купити бандуру для кожного учня не можуть ні батьки, ні школа. Спільними зусиллями волонтерів, меценатів, місцевої влади та відомих музикантів у рамках проекту “Відроджуємо українське” уже куплено 3 музичні інструменти, але колективу потрібно ще 7. Тож ми робимо наступний крок до мрії юнацької капели бандуристів – відкриваємо збір коштів на одну бандуру “Пріма”.

Долучайтеся до збору коштів та допоможіть капелі “Авангард-folk” зробити наступний крок до мрії – заграти на нових бандурах українську пісню для цілого світу!

Відроджуємо українське разом!