Як залагодити ситуацію, або хоча б пом’якшити її? На це гостре запитання спробували знайти відповідь члени громадської організація “Ліга “Ніка” запросивши до обласного молодіжного клубу Квадрат представників усіх причетних до боргового конфлікту сторін. Вони мають сісти за стіл переговорів, створити робочу групу з вирішення цієї критичної ситуації .

Та обіцяного діалогу так і не вийшло, бо представники Вінницяобленерго та “Енера-Вінниця” попри всі підтвердження і обіцянки на зібрання не з’явилися.

Тому виправдовуватися за борг у 67 мільйонів і бути у ролі жертви довелося заступнику начальника “Вінницяводоканал” Раїсі Півторак. А як “вирулювати” ситуацію — над цим ламали голови представники Вінницької міської ради і депутат обласної ради Андрій Ковальов.

Поки що відомо одне — все складно. Не “Енера” відмикає, а обленерго з подання “Енери”. Але суті справи це не змінює. І якщо хтось думає, що все почалося тиждень тому з повідомлення на сайті “Вінницяобленерго”, той, виявляється, жорстоко помиляється.

Детальніше про зустріч — у газеті “33-й канал”.

Фото та відео Сергія Хіміча