Ми, волонтери Міжнародного громадського руху «Аллатра», запрошуємо Вас приєднатися до онлайн-конференції нового формату, під назвою «ГРА ПРОФЕСІОНАЛІВ. СУСПІЛЬСТВО. ОСТАННІЙ ШАНС» на тему «ОБНУЛЕННЯ ЗОВНІШНІХ ДЕРЖАВНИХ БОРГІВ ВСІХ КРАЇН ТА СКАСУВАННЯ ПОДАТКІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ»

Яка відбудеться 21 вересня 2019 року о 16.00 на платформі Міжнародного громадського руху «АЛЛАТРА».

У нинішній ситуації державний борг ніколи не буде погашений і, на жаль, ніхто не розраховує на його погашення. Він призначений для рефінансування кожен раз на нових умовах, щоб зберегти статус-кво. Щоразу під час рефінансування країна буде залежати від «доброї волі» своїх кредиторів і їх нав’язаних умов кредитування.

За чий рахунок погашається цей борг: держави, банків, підприємств або людей, громадян країн?

Як зовнішній борг країни пов’язаний із заробітною платою і доходами людей?

Як правляча еліта через ненаситну жадобу наживи і влади маніпулює фінансовими потоками і паралізує світову економіку, втягуючи країни в фінансові кризи і війни?

Як зміниться життя людини у всіх її сферах при обнуленні зовнішніх боргів між країнами?

Скасування податків для людей

Як зовнішній борг країни впливає на збільшення податків для її громадян?

Абсурд діючої податкової системи. Чи знають жителі країн, на що йдуть податки з їх зарплат?

На ці та інші важливі питання відповідають: фінансисти, бізнес-консультанти, адвокати, юристи, бухгалтери, керівники підприємств, соціальні педагоги, підприємці, економісти, інженери, учасники дискусії з усіх країн світу в прямому ефірі .

Ви можете підключитись самостійно до прямої трансляції на сайті allatraunites.com або приєднатися до конференції разом з нами за адресою : вул. Хлібна 4, конференц-зал. Час 15.50.

Після прямої трансляції буде спілкування та обговорення даних тем .

Якщо у Вас виникли питання стосовно підключення або ви хотіли б взяти участь у конференції у якості спікера або інші питання, Ви можете звернутись до волонтерів МГР «Аллатра» у м. Вінниця за телефоном: 066-000-73-92 Юлія, 096-949-66-48 Богдан.

Подібні питання вже підіймалися учасниками руху у дискусії «ЕДИНАЯ СОЗИДАТЕЛЬНАЯ ЭКОНОМИКА. ДИСКУССИЯ»:

А також на першій онлайн конференції присвяченій галузі економіки «ГРА ПРОФЕССИОНАЛІВ: «ОБМЕЖЕННЯ КАПІТАЛІЗАЦІЇ»: http://haa.su/Rvn/

Ознайомитись з діяльністю волонтерів МГР «Аллатра» у м. Вінниця ви можете на сторінці фейсбуку: https://www.facebook.com/groups/allatra.vin/

Офіційний сайт проекту МГР «АЛЛАТРА» «СУСПІЛЬСТВО. ОСТАННІЙ ШАНС»: http://haa.su/Rvp/

Офіційний сайт Міжнародного громадського руху «АЛЛАТРА»: http://haa.su/Rvq/

Сьогодні все людство і кожна людина стоїть перед вибором, і від наших дій залежить те, в якому суспільстві ми будемо жити завтра.

Будемо раді знайомству та співпраці!