Про це повідомляє сторінка Вінницького обласного військкомату у “Фейсбук”:

– У Миколаївській окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ відбувся день відкритих дверей, де взяли участь й старший офіцер відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) Вінницького обласного військового комісаріату – майор Володимир Дозорець і представник Гайсинського районного військового комісаріату – сержант Віталій Чорний, та близько п’ятдесяти кандидатів на військову службу за контрактом.

Ті хто виявив бажання проходити військову службу за контрактом в даній частині мали можливість на місці отримати відношення. Присутні змогли ознайомитися з історією бригади, поспілкуватись з військовослужбовцями, ознайомитися з військовою технікою, зброєю та озброєнням бригади десантників.

Для учасників заходу заступником командира десантно-штурмової бригади Ярославом Калашником, проведено брифінг, на якому доведено інформацію про фінансове забезпечення військовослужбовців десантно-штурмових бригад (від 12 000 грн.), умови служби, терміни контрактів та інше.

Якщо Ви маєте бажання проходити службу у десантно-штурмовій бригаді – звертайтесь до Вінницького обласного військового комісаріату за адресою : м.Вінниця, вул.Д.Галицького 31, тел.: 098-557-56-52 або до військових комісаріатів за місцем прописки.

Фото – сторінка Вінницького обласного військкомату у “Фейсбук”