Призовна кампанія триватиме з 1 жовтня до 31 грудня 2019 року, тобто 3 місяці. Згідно з чинним законодавством, сповіщатимуть громадян призовного віку.

– Призову на строкову військову службу (виклику на призовні комісії) підлягають громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та громадяни, які не досягли 27-річного віку. Згідно зі ст. 23 ЗУ «Про військовий обов’язок і військову службу» термін служби в армії становить: 18 місяців – для призовників, які не мають вищої освіти, 12 місяців – для призовників зі ступенем спеціаліста або магістра, – повідомляє Вінницький обласний військкомат.

– Згідно з чинним законодавством призовники, які отримали повістку, зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, що вказаний у повістці.

При цьому в законі зазначено, що неотримання повістки з будь-яких причин не є підставою для ігнорування призову. Отже, як тільки в країні оголошено про початок нового призову в армію, військовозобов’язаним громадянам дається 10 днів на явку у військовий комісаріат.

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь за адресою: м. Вінниця, вул. Д.Галицького, 31.