«Доброго дня, шановна редакціє газети «33-й канал»!

Звертаються до вас жителі села Нижча Кропивна Немирівського району. Ми дуже раділи, коли було розпочато капітальний ремонт автомобільного шляху міжнародного значення М-12 Е-50 «Стрий-Знам’янка», що пролягає через наше село. Очікували, що буде введено в експлуатацію тротуари та ліхтарі з метою створення сприятливих умов для безпечного руху пішоходів.

Зараз ми зрозуміли, що Служба автомобільних доріг у Вінницькій області замовила підрядникам так зробити ділянку автодороги, що ми не можемо дійти безпечно до магазину. Школярі долатимуть «перешкоди» у вигляді глиняних насипів, коли будуть добиратись до зупинки автобуса. Служба автомобільних доріг заявляє, що пішохідні тротуари у селі Нижча Кропивна не передбачені проектом».

У прес-службі Служби автомобільних доріг у Вінницькій області так прокоментували ситуацію:

– Ремонтні роботи на даній ділянці траси у селі Нижчій Кропивній тривають. Протяжність ділянки — п’ять кілометрів. Поки що проводяться роботи із влаштування та ремонту верхнього шару асфальту. У проекті обов’язково передбачені й пластикова розмітка, бар’єрне огородження, освітлення, тротуари. Обов’язково будуть обладнані й острівці безпеки, пішохідні переходи підвищеної видимості. Ремонтні роботи триватимуть до кінця цього року.