– Днями фінішувало змагання серед юнаків 2008 років. У ньому взяла участь дюжина команд, розбитих на дві групи. Вони представляли Вінницю, Бар, Гнівань, Тернопіль, Кременчук (Полтавська область), Хмельницький і Смигу (Рівненська область). Основна частина матчу за бронзові нагороди між ФК «Тернопіль» і вінницькою «Нивою» завершалася із рахунком 1:1. В серії пенальті сильнішими виявилися гості – 3:2. Таким же рівним був і фінал, в якому зустрічалися команди вінницьких спортшкіл ім. Блохіна-Бєланова і «Прем’єр-Нива». По ходу дербі нивівці поступалися, але спромоглися відігратися і наприкінці матчу вирвали перемогу – 2:1. Кращим гравцем у складі переможців виявився Максим Каташов, який провів турнір із гіпсом, із тріщиною в руці. Саме Максим Каташов й забив вирішальний гол у фіналі!

– Днями у Максима зніматимуть гіпс. Він грав в основному складі і приніс багато користі нашій команді, – каже тренер «Прем’єр-Ниви» 2008 р.н. Олександр Гайдаржи. – Турніри серії «New Stars» – чудове започаткування. У них беруть участь команди не лише із Вінниці, але й з районів. Це допомагає розвивати юнацький футбол в регіоні, – повідомили у прес-службі серії турнірів «New Stars».

Змагання серії «New Stars» восени йдуть нон-стоп. З 24 вересня у Вінниці проходитиме аналогічний турнір серед юнаків 2007 р.н. Матчі відбуватимуться з 11-ї до 15-ї години. Урочисте закриття – 27 вересня, о 15.00.

Валентина Лісова