Із фінальним концертом  молодих українських гуртів: “ТОНКА”, “Jerry Heil”, “YUKO” та діджейки “Tatie Kruu”.

Вінницька міська рада виступила партнером заходу –  підтримала ініціативу проведення фестивалю на локації майбутнього Інноваційно-технологічного парку «Кристал». Тут виступали спікери із екологічної тематики та українські співаки, підприємці вінничини продавали екологічні товари та веганські страви, громадські організації розповідали про власну діяльність, а митці презентували роботи на арт-виставці., – зазначив у своєму дописі у Фейсбук Директор департаменту економіки і інвестицій  ВМР Віталій Погосян.

Це вже не перший захід, що проходив на території #ІТПКристал. Місце вже стало своєрідним магнітом творчих та креативних людей. Минулого року, саме тут відбувався мистецький фестиваль Air ГогольFest, який 18-20 жовтня року знову повернеться до Вінниці, цьогоріч з ще масштабнішою програмою. На сторінці заходу вже розпочався попередній продаж квитків.

#Вінниця – місто, де є багато активної, креативної та творчої молоді. З близько 370 тисяч населення, понад 114 тисяч – це люди віком від 14 до 35 років. Відповідно, серед завдань міської ради – розвиток талантів та створення умов для самореалізації молоді, не покидаючи міста.

Тому, у місті буде створено Інноваційно-технологічний парк «Кристал» – місце нового покоління, де створюються можливості й розвивається бізнес, де зосереджені стартапи та дослідницькі центри, де здобувають якісну освіту і підвищують кваліфікацію, де взаємодіють і співпрацюють для розвитку міста бізнес, громада і влада.

І в неділю 22-го  вересня з 12:00 до 22:00, на території майбутнього Інноваційно-технологічного парку «Кристал» відбувся благодійний еко-фестиваль «ДІЛИ!».

Фестиваль проходив на 8 локаціях. Серед яких: фудкорт, зокрема з веганською їжею, лекторії з українськими спікерами, фотовиставка та алея громадських організацій, планується аукціон картин екологічної тематики, діятиме артпростір, де будуть інсталяції зі сміття.

Також, на фестивалі була виїзна станція глибокого сортування, куди можна буде здати відсортовані побутові відходи.

На сцені для відвідувачів фестивалю виступатимуть український поп-дует «ТОНКА» та фольтронік гурт «YUKO», які міксують українські фольклорні пісні в електронній обробці.Родзинка фестивалю – виступ JERRY HEIL, української співачки та виконавиці хіта “Ахрана атмєна».

Місце проведення – м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21.

Фото – соцмережі, сайт – vezha.vn.ua

Відео із соцмереж Андрій Качор:

Тест

Andriy Kachor 发布于 2019年9月23日周一

Недільний вечір на заводі у Вінниці

Nai-post ni Andriy Kachor noong Linggo, Setyembre 22, 2019

Технічний пост

Andriy Kachor 发布于 2019年9月23日周一

Недільний вечір на заводі у Вінниці

Nai-post ni Andriy Kachor noong Linggo, Setyembre 22, 2019