Знається на інвестиціях та співпраці з найуспішнішими світовими мережами та брендами. Їздить на роботу велосипедом. Вільно володіє чотирма мовами…

Під час відкриття цьогорічного джазового фестивалю у Вінниці Владислав Скальський заінтригував глядачів якимись своїми особливими зв’язками з Київським театром оперети. Тепер ніби інтрига розкрилась.

По-суті, жодного разу до цього пан Владислав ніде публічно не показував своїх вокальних здібностей. І раптом такий потужний дебют з «Колисковою для майбутнього», присвяченій маленькій україночці.

Якій саме україночці присвятив цю чуттєву колискову новопризначений голова Вінницької ОДА пан Скальський – спробуємо розповісти в найближчих номерах газети «33-й канал». До речі, як кажуть громадські активісти, певно це один з небагатьох вінницьких чиновників, за яким не тягнеться шлейф сумнівних стосунків та оборудок. Мабуть, тепер шлейф потягнеться. Але симпатичний шлейф від чоловічої колискової для україночки, написаний та виконаний на професійному рівні. Залишається сподіватись, що Владислав Скальський саме такий, як у цій красивій пісні.