Дітей із таким страшним діагнозом в Україні всього четверо. Нам потрібна допомога МОЗ, але наштовхуємось лише байдужість чиновників. Тому я тут із цим плакатом! — розпові­ла мама Іллі Інна Верховна під Вінницькою ОДА. — Судоми в сина такі, що він відмовляється від їжі, йому важко ковтати, він вже не вчиться, бо не може. На жаль, препарат «Міглустат» — єдиний, який лікує синдром Німманна-Піка, коштує сотні тисяч гривень, яких у мене немає! І цей препарат не зареєстрований в Україні! Я не знаю, які підбрати слова, щоб достукатись до президента чи нового міністра охорони здоров’я. Вже 2 роки я стукаю в усі двері, але поки що марно… Прошу вас: допоможіть! Якщо Іллю не будуть лікувати, він просто не доживе до нового року…

Після цієї акції мами Іллі та повідомлень у соцмережах від волонтерки Благодійного фонду «Ми поруч» Юлії Дякун допомогти дитині фінансово зголосилися багато людей з України та з-за кордону.

Для того, аби зробити свій внесок заради порятунку життя Іллі Верховному, допомогу можна перерахувати на картки ПриватБанку:

5168 7573 7847 4896 — Верховна Інна (мама)

5169 3305 1434 4651 — Дякун Дмитро (директор фонду)