Згідно інформації опублікованої на порталі публічних закупівель, учасники скаржаться на бездіяльність, неправомірні рішення замовника та неправомірні виключення учасників. І тепер залишається тільки чекати, коли всі досягнуть згоди.

-Аеропорт працюватиме у штатному режимі, – пообіцяв директор аеропорту Ярослав Мазурець, – Хоча ще на початку червня підприємство оголосило тендер на проведення реконструкції. Її мали розпочати ще 15 липня, але тоді її відтермінували до осені через затримки у проведенні експертиз та тендерів.

Потім була озвучена інша дата проведення аукціону — 1 жовтня. Але втрутився антимонопольний комітет…

Загалом ціна питання реконструкції  вінницького летовища складає майже мільярд гривень. Роботи мали відбуватися у дві черги. Спочатку  мають провести реконструкцію покриття злітно-посадкової смуги, часткову реконструкцію перону, освітлення перону, водостічну мережу та очисні споруди в районі частини перону та льотної зони, радіотехнічне та метеорологічне забезпечення, кабельну мережу та інженерні мережі електропостачання і зв’язку. Ці роботи мали завершитися до 20 грудня 2021 року.  Скільки триватиме  невизначеність — прогнозувати важко.

Ілона ВАЛЬТЕР