Канадський диплом за 2 роки! Тобі лише 19-ть і весь світ лише відкривається перед тобою! Фантастика? А ти запитай у наших студентів! Або — ще краще — особисто дізнайся про все у представника провідного канадського ВНЗ, нашого надійного партнера Douglas College!

Це можна зробити вже зовсім скоро – 8 жовтня у вівторок у Вінниці OWL запрошує молодь і батьків на семінар з приводу освіти в Канаді.

Початок о 18.00.

ВХІД ВІЛЬНИЙ ЗА УМОВИ ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ: http://haa.su/RTx/

У реєстраційній формі вказана адресhttp://haa.su/RTx/а, за якою проходитиме наш захід.

Douglas College International є одним з найкращих державних коледжів Британської Колумбії з великою кількістю програм у різних галузях. Вже після двох років навчання випускник може або працевлаштуватися в Канаді, або продовжити навчання в університеті-партнері — на вибір. Повернутися додому, якщо буде бажання, також можна! Або поїхати в будь-яку іншу країну.

Тут є програми з оплачуваною практикою (важливий аргумент для сучасної незалежної молоді), а також стипендії для найкращих студентів! Нам приємно підкреслити, що студенти OWL-study кожного року отримують стипендії!

Ну що, цікаво? Реєструйся та приходь!

Ой, ще важливий факт: OWL-study, тобто ми надаємо безкоштовний супровід під час вступу! Тобто ніяких зайвих витрат — все як під час самостійного вступу! Але за підтримки досвідченого консультанта!

Зворотний зв’язок: 093 185 32 70, 050 55 666 50, galyna@owl-study.com

НАМ МОЖНА ДОВІРЯТИ, бо ми маємо:

багаторічний практичний досвід (працюємо з квітня 2012 року);

сотні щасливих студентів (багато хто з них вже збудував успішну кар’єру в Канаді);

підтверджений зв’язок з Канадою (наш головний офіс розташований у Ванкувері, маємо представників в інших канадських містах);

партнерські угоди з провідними закладами освіти Канади;

офіси та представники в різних містах України.

ПРОПОНУЄМО

безкоштовні консультації;

безкоштовний супровід абітурієнтів під час вступу в канадські виші;

підтримку міжнародних студентів під час навчання в Канаді.