Нещодавно на одному із телеканалів стартувало вокальне шоу «Х-фактор».

Зміни торкнулися суддівського складу, тепер на кожному кастингу шоу учасників відбирає нова четвірка — Андрій Данилко, Настя Каменських, Оля Полякова та Ігор Кондратюк.

З-поміж учасників першого кастингу, який проходив у Харкові, була 47-річна Людмила Базелюк із села Дубові Маха­рин­ці Козятинського району. Вона — няня дітей Олі Полякової, і її поява на сцені стала для знаменитої спі­вачки абсолютною несподіванкою. Наша землячка прийшла на проект з піснею Олександра По­но­ма­рьо­ва «До­ня».

Як стало відомо, жінка працює в сім’ї Олі Полякової, теж уродженки Він­ниці, вже п’ятнадцять років. При цьому, для того, щоб виростити до­ньок співачки, пані Людмила фактично залишила свою дитину – 7-річну Катрусю, адже після смерті чоловіка виявилася єдиною годувальницею у домі. Мовляв, хотіла для доньки гідного життя, купувати хороший одяг і дати прекрасну ос­віту.

— Це було дуже проникливо. Як і ви, я теж залишаю своїх дітей і мучуся від відчуття провини кожен день. Але така у нас робота і, як-то кажуть, доля. Ви дали мені шанс побудувати мою кар’єру. Тому що я ніколи не переживала, що там вдома. У мене була надійна людина, яка любить моїх дітей як своїх. Як я можу не дати шанс, — зізналась Оля Полякова.

Зрештою, яскраве та емо­ційне виконання зворушило не лише Полякову, а й публіку в залі. З трьома «так» від суддів Людмила Базелюк вирушила в наступний тур «Х-фактора».

Віталіна Володимирова