Друзі, Знайомі, колеги просимо підтримати наш чудовий проект, – “ПЛАТФОРМА ІДЕЙ та РОЗВИТКУ” N29, – розповіла автор і креатор проекту Ірина Баранович. – Ми пропонуємо, у парку Дружби народів створити платформу, де молодь, діти і люди поважного віку зможуть проводити свій час цікаво та з користю.

Платформа буде поділятись на три зони:

Перша – відновлення сцени з екраном та глядацькою зоною. Сцена, слугуватиме, для виступів , семінарів, відкритих бесід.

Екран – для вечірнього перегляду фільмів, мультиків, соціальних роликів.

Друга зона – читацька зона, буде складатись зі зручних круглих лавок навколо дерев та гамаків, поряд буде встановлена громадська книжкова шафа.

Третя – дитяча зона, яка дозволить дітям поринутись у казковий світ.

Дерев’яний будиночок на дереві – Мрія багатьох дітей та дорослих, які нещодавно були дітьми.

Стаціонарні столики навколо будиночка, для проведення майстер класів для дітей, або проведення творчих уроків на свіжому повітрі. Будиночок на дереві буде виконувати функцію казкового будиночку і дітки там зможуть ознайомлюватись з казками, творами та цікавими історіями і приносити , залишати свої книжечки.

Інформаційні стенди з розмішенням атрибутики казок, наприклад : « Булава Котигорошка» або «Рубіні Червоні черевички» будуть родзинкою. Ми впевнені, що такі речі обовязково привернуть увагу і цікавість малечі і вони захочуть почитати ці книжки. Адже, в нашому житті гаджети займають велику частину нашого часу, а саме ця зона буде вільна від них і тим самим ми будемо прививати дітям любов до книжок.

Дякуємо кожному за Голос!

– І ще одна деталь… Коли ми захищали проект на аукціоні проектів БЮДЖЕТУ ГРОМАДСЬКИХ ІНІЦІАТИВ, я стояла на сцені перед великою кількістю представників департаментів з презентацією, було страшно!, – додала Ірина. – Але, настільки велика відповідальність перед вінничанами, які підписались за втілення цієї ІДЕЇ, ми просто “блєснулі” своїм виступом. І найголовніша нагорода, це слова комісії, ( представників департаментів) які лунали в спину, коли ми покидати сцену: – “Крутецький проект, я ПРОГОЛОСУЮ!

Отож, ми чекаємо на Ваш голос, нагадую,

великий проект N29 “Платформа ідей та розвитку”.

Голосувати: http://haa.su/RXd/