Вже з 1 жовтня у Вінниці стартував перший відбірковий етап Національного конкурсу «Краса країни — Вінниця-2020».

Розшукуються красуні віком від 25 років або від 21 року. Головна умова — дитина. Конкурс проходитиме в онлайн та офлайн режимі. Кількість учасниць обмежена.

Таку новину нещодавно повідомили на прес-конференції у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. Організатори розповіли, що конкурс проходитиме у два етапи. Онлайнетап починається з моменту реєстрації учасниць. Усі бажаючі можуть заповнити анкету учасниці на офіційному сайті конкурсу www.vn.krasa krainy.com. Кожна учасниця матиме власну сторінку на офіційному сайті конкурсу, а після завершення реєстрації розпочнеться всенародне голосування. І вже самі люди оберуть переможницю у номінації «ВИБІР КРАЇНИ – ВІННИЦЯ».

А потім почнеться не менш відповідальний етап — офлайн, котрий триватиме два місяці. Це буде «Марафон краси», в рамках якого учасниці будуть відвідувати різноманітні центри розвитку, краси, стилю, спорту, проходитимуть різноманітні майстер-класи від передових фахівців різних галузей. А вже 18 лютого наступного року в обласному театрі ім. Садовського на нас чекає грандіозний суперфінал конкурсу, під час котрого і оберуть королеву від Вінниччини, котра представлятиме наше місто на національному конкурсі «КРАСА КРАЇНИ — 2020». Все буде на найвищому рівні: із червоною доріжкою, зірковими гостями та учасниками концерту.

Сам конкурс має благородну мету — формувати в суспільстві образ сучасної української жінки як красивої, обдарованої, вихованої та сильної особистості, матері та берегині. Ключовими завданнями конкурсу є обрання шляхом відкритого голосування тієї жінки, яка є прикладом та взірцем для всієї країни.

Представником та організатором конкурсу у Вінниці є Анна Окрема — «Перша віцемісіс ЗЕМЛЯ УКРАЇНА-2017», організаторка конкурсів краси у м.Вінниці.

Ілона ВАЛЬТЕР