Мільйони українців спостерігали за цією хоч і важкою, але блискавичною перемогою. Й були певні — на свято Покрови відбулось справді диво, яке просто важко пояснити.

– На трибунах ловили себе на думці – чи точно це наша збірна? Португалію упакували, зв’язали і заклеїли скотчем, як співав Святослав Вакарчук, «без жодного шва», — казали вболівальники. Серед них, до речі, були наші земляки — подружжя Теренчуків, Дмитро Голубєв, адвокат Олег Руденко, майданівець Вадим Шкільняк, Віталій Білун з ринку «Урожай» та вдови фронтовиків з дітками.

Відомо, що за українців голи забивали Роман Яремчук (5, 1: 0) і Андрій Ярмоленко (27, 2: 0).

А ось із лави запасних так і не випустили вінничан-динамівців — Віталія Буяльського з Калинівки та Віктора Циганкова. Натомість замість них вийшов Коноплянка та Соболь, які так і не змогли продемонструвати сильну гру.

Віталій Буяльський

Для багатьох це справді незрозуміло, адже вінничанина Віктора Циганкова називають сильним бомбардиром й в цьому сезоні за збірну України він забив три голи! Зокрема він був на заміні під час матчу проти Литви минулого тижня та розіграв штрафний. Сподіваємось, що Андрій Шевченко дасть нашим землякам під час гри з Сербією, яка відбудеться у листопаді, проявити себе.

Віктор Циганков

Віталіна Володимирова