Далі скоїв дотичне зіткнення із автомобілем «Хюндай», — повідомили у прес-службі обласної поліції. — Через аварію та слідчі дії десь на годину було зупинено рух трамваїв Соборною. Жінку відразу госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Під час надання медичної допомоги потерпіла померла. Відкрито кримінальне провадження. У водія відібрали зразки крові на аналізи. Призначено ряд експертиз.

Після аварії рідні й близькі потерпілої у соціальних мережах просили термінової допомоги небайдужих, зокрема донорів крові. На жаль, лікарі, незважаючи на дві проведені операції, так і не змогли врятувати жінку. У загиблої лишились чоловік та син…

Згодом у Муніципальній варті м. Вінниці оприлюднили відео аварії. На ньому чітко видно, як бус, що повертав з вулиці Оводова на Соборну, збив жінку прямо посередині переходу на колії та ще протягнув декілька метрів. Потерпіла навіть не встигла відбігти. Видимість була доброю. Відеозаписи вже вилучили слідчі.

Тим часом Вінницький місь­кий суд взяв водія під цілодобовий домашній арешт.

Редакція висловлює співчуття рідним й близьким загиблої. Готові вислухати інші точки зору на цю ситуацію.

А вже 11 жовтня на Соборній знову сталась ДТП… На пішохідному переході біля школи №17 та «СкайПарку» тролейбус збив чоловіка. Щоправда, за словами свідків пригоди, тоді пішохід не дивився на транспорт та розмовляв по телефону…

Тим часом на сайті міської ради вже з’явилась петиція із проханням встановити на переході біля міськради світлофор або намалювати на проїжджій частині зебру білого кольору, адже нинішня розмітка там малопримітна. Петицію підписала вже 41 людина із 350 потрібних.