Вони боролись за серце Катерини Кухар.

Минулої неділі від­бувся ефір проекту «Тан­ці з зірками». Він був незвичайний тим, що пари обмінялися партнерами. Вперше в історії на паркет вийшла чоловіча пара – хореограф і танцівник зі Жмеринки Олександр Прохоров та шоумен Володимир Остапчук! Чоловіки приємно вразили глядачів і суддів своїм пасодоблем. Справжня епічна битва розгорнулася між двома чоловіками на паркеті за серце та місце поруч з королевою, роль котрої виконала суддя проекту Катерина Кухар. Суміш емоцій азарту та небезпеки, всі рухи, як на гострому лезі – так можна було описати цей пасодобль. Олександр та Володимир боролися в танці: стрибки, підтримки, чіткі мужні рухи – жіноча частина аудиторії була в захваті! Обидва чоловіки продемонстрували гарну фізичну підготовку, танцюючи у костюмах з оголеним торсом. Судді проекту відзначили складність та цікавість номера й оцінили їхній виступ на 28 балів.

– Коли я дізнався про те, що буду танцювати з Володимиром Остапчуком, не повірив одразу. Зізнаюся чесно, навіть був спочатку проти. Але, змирившись з цією думкою, подумав, що це має бути цікаво. Я ніколи не танцював у парі з хлопцем. Я й гадки не мав, що буду танцювати з цим світленьким з трійки провідних «Євробачення». Але все вийшло дуже навіть непогано. Володимир виявився дуже старанним і відповідальним партнером, для мене було важливо і цікаво показати його в іншому образі, розкрити мужній бік характеру і бійцівський дух, — розповів нам Олександр Прохоров зі Жмеринки. — Найцікавіше, звичайно, залишається за кадром, це репетиції. І ви б бачили, як горіли його очі, коли у нього виходили ті чи інші рухи або трюки, а зроблене сальто вперед ввело його самого в шок, що він таке може зробити. І звичайно ж, його праця і старання дали результат — він став більш танцювальним, технічним і відкрився як сильний суперник, гідний трійки найсильніших пар.

До слова, випускник жмеринської студії «Фламінго» Олександр Прохоров – справжня зірка України. Він закінчив Вінницьке училище культури та мистецтв імені М. Леонтовича та Київський національний університет культури і мистецтв. Зі своїм балетом бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині, Німеччині. Має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалії, Злати Огнєвіч та Олі Цибульської. Нещодавно відвідував рідне місто, де мешкає його родина. Серце Сашка вільне, та й не так давно партнерка Ганна Різатдінова заінтригувала можливою романтикою з партнером «Танці з зірками»! У подальшому Сашко хотів би взяти участь в американській версії шоу в «Dancing with the Stars». Але тільки з Анною.

Віталіна Трудько