Восени на одному із телеканалів стартувало шоу для дітей «Крутіше всіх» з ведучими Андрієм Доманським та Андрієм Данилевичем.

За правилами, в кожній програмі шість обдарованих дітей від 2 до 14 років показують свої унікальні можливості і навички. Але при цьому змагання не планується, адже автори проекту небезпідставно вважають, що кожна дитина — унікальна. Головне — вчасно розглянути і розкрити здібності, і основне завдання шоу «Крутіше всіх» не тільки продемонструвати телеглядачам, наскільки талановите підростаюче покоління нашої країни, але і повністю розкрити їхній талант і надати вектор успіху для нових висот.

Однією із тих, хто вразив шоу «Крутіше всіх» своїм талантом, стала 11-річна Владислава Вялих-Іванова з Бара. Дівчинка з ранніх років займається музикою та віртуозно грає на трубі, виступає на місцевих концертах. Цього разу вона вирішила показати здібності на всю Україну. На телепередачу з Владою приїхав її тато Артур, який вболівав за донечку. Насамперед ведучим наша землячка розповіла, що любить трубу за те, що за допомогою всього трьох її клапанів можна витягти більше 45 різних звуків.

– Мій дідусь Віктор – професійний трубач, й генетично через покоління передався його талант тату. А він вже навчив мене грати, — розповіла Влада. — Крім того, я захопилась дівчиною з Норвегії, яка теж віртуоз на трубі, і я захотіла бути на неї схожою. Найважче – це прищепити наполегливість. Я найбільше люблю джаз…

Після цього дівчинка дала майстер-клас у цьому стилі ведучим й виступила на головній сцені. Присутні не стримали захоплення і заявили, що майбутнє у дівчинки справді дуже велике…

Віталіна Володимирова