Наші земляки продовжують підкорювати відомі вокальні проекти, й весь останній тиждень на устах країни виступ 32-річної вінничанки Анни Іваніци на «Х-факторі».

Дівчина – держслужбовка та працює у Рахунковій палаті. Має дві вищі освіти, знає три іноземні мови. Але не уявляє свого життя без музики, тож вирішила поділитись талантом на всю країну. Для виконання Анна обрала ліричний хіт Леді Гаги «Always Remember Us This Way» і отримала чотири «так». Але найбільше емоцій у суддів проекту викликала ефектна зовнішність вінничанки. Олег Винник повівся особливо збуджено, оскільки піднявся на сцену і відкрито заглядав у її декольте восьмого розміру.

– Я хочу подивитися ближче на талант, — сказав співак. — Якщо у держслужбовців ТАКІ, то у нас дуже велике майбутнє.

Не більш шанобливо повелися жінки-судді, яким не звикати до відвертих убрань на сцені. Настя Каменських заявила, що такій розкішній дамі можна навіть не співати. А ексвінничанка Оля Полякова додала, що вражена талантом землячки й у неї великі шанси.

Коли учасниця покинула сцену, судді обмінялися жартами, що Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки носить надувні груди подібного розміру. Самій Анні не звикати до подібного ставлення.

– Чомусь у всіх таке уявлення, що мені все легко в житті дається. Чому? Я що, не маю права на те, щоб розвиватися, бути розумною? Я працюю на держслужбі, у Рахунковій палаті — це орган, уповноважений Верховною Радою на перевірку тих грошей, які надходять до бюджету і використовуються з бюджету. Самовираженням я буду займатися на «Х-факторі» — тим, чого мені не вистачає на моїй улюбленій, але нудній держслужбі. Я думаю, що всім сподобалось, — сказала вона.

Додамо, що Анна Іваніца свого часу успішно брала участь у шоу «Модель XL». У неї тоді були параметри 110-80-100 см.

– Раніше я також брала участь у вокальних кастингах. Мене запрошували у групи, але потім казали: «Ви – неформат. Ви затовста» чи ще якась там… Це впевненості не додавало, — розповідала дівчина.

Схоже стежку у вітчизняний шоу-біз дівчатам з пишними формами проклала солістка «Казки» Олександра Зарицька. Саме вона довела: розміри тіла не заважають світовій популярності.

Віталіна Володимирова