Нещодавно наш земляк задля тролінгу ворогів України презентував досить креативний «кулінарний винахід». Мова йде про звичайні м’ясні консерви зі свинини, на які атовець вчепив етикетки «Сепар в сметані», «Сепар в олії» та «Снєгірь православний з мощами Кобзона».

– Цифра замовників консервованих «сепарів і снєгірів» перевалила за півсотні. Замовляють від однієї банки до ящика, дехто встиг вже кілька разів замовити, — жартує Олександр Грамарчук з позивним Гром. — Поспішайте, оскільки продукція лімітована, а через чисельні «перемир’я» і «розведення» м’яса не так багато, як було раніше. Скоріш за все, доведеться піднімати ціну або піднімати народ на пунш.

Ця новина викликала справжній переполох на російському телебаченні, а відома пропагандистка Кремля Ольга Скабеєва у своїй програмі не змогла не згадати про винахід нашого земляка, адже повірила, що все це правда.

– Подивіться, сучасна Україна. Як із такими людьми розмовляти про мир? Українська влада про мир і не збирається домовлятися, – висловилася вона, показуючи на банки з консервами.

Сам Олександр Грамарчук вдячний окупантам за таку рекламу й зауважує, що для нього продаж консерви–сувеніра не є бізнесом – він продовжує інформаційну діяльність проти Росії.

Віталіна Володимирова