– Наші слідчі повідомили про підозру поліцейському-водію сектору логістики та матеріально-технічного забезпечення Свято­шинсь­кого управління поліції Головного управління Нацпо­ліції у місті Києві. За попередньою інформацією: правоохоронець у стані алкогольного сп’яніння, за кермом автомобіля Skoda Octavia, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем Audi 80, — повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Загалом тоді постраждали троє людей — водій «Ауді» та двоє пасажирів «Шкоди» — 30-річна жінка й семирічна дитина… На жаль, жінка померла під час надання медичної допомоги.

– Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному — на даний час вже колишньому правоохоронцю. Слідство триває, — коротко прокоментували у прес службі прокуратури Він­ницької області. — У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.