– До поліції звернувся 27-річний вінничанин. Молодий чоловік розповів, що вночі на парковці автомобілів по вул. Матроса Кошки у нього виникла суперечка та сварка із двома юнаками.

Невідомі силоміць посадили чоловіка до своєї автівки, вивезли за Вінницю до лісопосадки. Погрожували пістолетом, побили та відібрали 2100 гривень та мобільний телефон. Залишили там й поїхали. Чоловік згодом дістався Вінниці та повідомив правоохоронців, — коротко прокоментували попередні результати слідства у пресслужбі обласної поліції. — Близько тижня оперативники Вінницького відділу шукали і нещодавно затримали двох підозрюваних. Ними виявились 17- та 18-річні вінницькі студенти. У поле зору поліції вони раніше не потрапляли. У їхніх діях вбачаються ознаки злочину, передбачені статтями про розбій та незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Затриманим загрожує до шести років ув’язнення. Суд взяв 17-річного нападника під цілодобовий домашній арешт. Іншого юнака взяли під варту без можливості внесення застави. Тривають пошуки зброї, за допомогою якої був вчинений злочин, автомобіль.

У поліції не розголошують навчальний заклад, де вчаться обоє підозрюваних. Редакція готова вислухати інші точки зору на цю ситуацію.