Коли одну з пацієнток переселили у палату до двох жінок несповна розуму – Господи прости, але є серед нас і такі! — то тиск почав зашкалювати, сон пропав, з’явилась глухота. І до інсульту недалеко. Але благання перевести у колишню палату були голосом волаючого у пустелі. Керівництво не бажає вислуховувати якусь каліку, як кажуть, «відпрацьований матеріал». Але ми живі, наші серця б’ються, мізки думають. З радіоприймача чую: в країні відбуваються зміни! Думаю, і до Нової Греблі вони дійдуть, і нам не будуть закривати рота і карати ні за що».

– Коли подібні звернення надходять на нашу адресу, ми, перш за все, зв’язуємось із відповідним територіальним центром. При необхідності створюємо робочу групу і виїжджаємо з перевіркою даного закладу, — повідомили у департаменті соціальної і молодіжної політики Вінницької ОДА.

– На яку адресу слід направляти звернення?

– Наша адреса: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, департамент соціальної і молодіжної політики Вінницької ОДА. E-mail: dsmp@vin.gov.ua

Редакція звернулась у департамент соціальної і молодіжної політики ОДА з проханням при розгляді даної скарги із Нової Греблі включити у робочу групу нашого кореспондента.

Від редакції. Просимо департамент ОДА вважати цей лист офіційним зверненням. І результати розслідування повідомити нам.