«Калинівська міська рада, на мою думку, не дотримувалась Закону України «Про публічні закупівлі», не використовувала електронну систему закупівель з метою відбору постачальника товару, надавача послуг та виконавця робіт для укладання договору, не оприлюднювала звіти та ін.

Договори укладаються з підприємствами, в яких налічується 2-3 особи разом з директором, і по цінах, вищих за ринкові. Це стосується асфальтування вулиць Пирогова, Комарова та Кармелюка; проведення вуличного освітлення по вул. Волинця. Асфальт по вул. Незалежності багато років у незадовільному стані, з ямами і калюжами, особливо в районі машзаводу і залізничного вокзалу. Вуличне освітлення працює тільки в центрі міста, де багато установ і велике скупчення людей, але туалет закритий, не облаштований парк, колесо огляду взагалі здане на металобрухт. Сміттєпереробне підприємство, на якому побували вже двоє президентів України, не працює, Калинівка закидана сміттям.

Сусідні міста Козятин і Хмільник мають значно охайніший та привабливіший вигляд. Напевне, тому, що там кошти міського бюджету не розкрадаються».

Віктор ЛЮБИН,
громадянин України
м.Калинівка