– Це сталось близько 10-ї години. Валентина верталась з пошти узбіччям дороги. Йшла одягнута по-домашньому, у кімнатних капцях. Трагедія сталась неподалік церкви та оселі жінки. Стояв сильний туман. Біду виявила інша жінка, яка тоді теж верталась з пошти дещо позаду від Валі. Вона й перша побачила, що Валя лежить нерухомо. Машина протягнула її десь метрів десять, — розповіла голова сільської ради Ганна Нагорна. — На тілі жінки живого місця не лишилось. На узбіччі були сліди від гальмування машини. Певно, водій ще побачив, що збив людину, та зупинився, але потім поїхав якнайшвидше звідти. Припускають, що це була вантажівка або великотоннажний тягач, що обганяв іншу фуру. Дивно, що немає свідків трагедії. Можливо, ніхто не хоче мати справу із поліцією… Але ж тут загинула людина…

У загиблої лишились чоловік та сестра. Валю поховали на сільському кладовищі. Наша громада висловлює щирі співчуття рідним й близьким загиблої. Трагедія сталась 23 жовтня, а 28 жовтня жінці мало виповнитись 59 років. Через наше село трасою їздять сотні машин… У центрі Вахнівки сільська рада, школа. На жаль, водії навіть великих вантажівок часто їдуть із дуже великою швидкістю.

Правоохоронці просять громадян, які володіють інформацією, що допоможе розкрити цей злочин, телефонувати за номерами: (067) 602-16-89, (093)088 42 51.