Місцеві мешканці говорили про «маніяка»… та зеків, які вбивають людей після програшу у карти… В поліції спростовували ці розмови…

– 24 липня близько 9.00 у реанімаційному відділенні лікарні помер чоловік. Його із численними травмами напередодні вночі госпіталізували з місцевого залізничного вокзалу. А 22 жовтня оперативники карного розшуку обласної та районної поліції затримали у Одеській області підозрюваного у смертельному побитті, — повідомляє прес-служба обласної поліції.

Поліцейські встановили усі потяги, що на момент злочину зупинялися на станції Крижо­піль, та перевірили усіх їхніх пасажирів, які тоді сідали або сходили з поїздів. Тож вдалось встановити й затримати підозрюваного. Ним виявився 22-річний житель села Джугастри, який мешкає на Одещині.

За попередніми даними, підозрюваний тоді гостював у своїх батьків. Повертаючись додому, у вбиральні вокзалу помітив нетверезого чоловіка та вирішив його пограбувати. Вдарив по голові, відібрав мобільний телефон та особисті речі. Люди виявили побитого та викликали «швидку допомогу»… Але лікарям так і не вдалось врятувати потерпілого. Підозрюваний повернувся на Одещину. Викрадений мобільник оперативники знайшли в крамниці на території одеського ринку. Він і вивів на злочинця.

У Джугастрі кажуть, що хлопець хоча зареєстрований там, але вже давно не проживає постійно.

А ще під час відпрацювання Крижопільського району оперативники затримали 25-річного чоловіка, який переховувався за вбивство пенсіонера на Черкащині. Він протягом кількох місяців гостював у свого товариша. Надати документи не зміг. Згодом з’ясувалось, що його розшукує черкаська по­ліція. П’ять років він ховався під вигаданим прізвищем…

Досі не розкриті смертельне побиття Анатолія Рудька з села Заболотного та вбивство Олени Брагарник. У поліції вкотре просять відгукнутись громадян, хто упізнав підозрюваного у вбивстві жінки з Голубечого за фотороботом. Телефонувати за номерами: (096) 716 22 92, (098) 599 63 54. Конфіденційність гарантована.