Каже — просто біля квартири на нього напали сусідка та її співмешканець. Спочатку душили, а по­тім почали безжально бити.

– Того дня я повертався з медогляду. Коли зайшов до тамбура, помітив вибиті двері. Якраз у той момент сходами піднімалась су­сідка Оксана зі своїм співмешканцем та дітьми. Вони давно мають негарну славу через запальний характер, не люблять нашу родину. Тому я сховався за дверима, аби подивитись, чи не будуть ці люди нічого поганого робити. За лічені секунди подружжя відчинило їх, я навіть не встиг відреагувати. Чоловік став мене душити, я не міг говорити. Махав йому руками та благав зупинитись. Коли поставив на землю, влупив у ніс.

Я впав, а тітка Оксана зі спів­мешканцем продовжили бити мене в обличчя та голову. Вже у калюжі крові я покликав на допомогу, мій крик почула сусідка, яка боялась пі­дійти та зупинити знущання. А тим часом кривдники стали кидати у мене віником, зму­шували замітати та ставати на коліна. Зрештою, су­сідці вдалось заспокоїти подружжя. Тоді подзвонила матері на роботу і у «швидку допомогу».

У лікарні в Антона діагностували забої та перелом носа зі зміщенням. Травми дуже сер­йозні, у хлопця міг бути набряк гортані, він міг навіть захлинутися кров’ю та загинути. Мати хлопця каже: з сусідкою в неї давно неприязні стосунки.

– Я не можу зрозуміти, чому Оксана та її чоловік знущаються над нами та піднімають руку. Ми вже не раз заяви писали, але відповіді не отримували. Мені здається, що у жінки просто якесь відхилення, — каже Галина Томасюк. — Я вже боюсь у цьому будинку жити.

Оксана казала, що вона мене заріже, що я жити тут не буду, квартиру спалить, за барки брала, дитина мене захищала. І на роботу мене папа водить і сестра. З собакою не можу погуляти.

Мешканці цього будинку підтверджують: жінка дійсно конфліктна. Мовляв, умисно робить шкоду у під’їзді. Обдирає стіни, а під двері виливає нечистоти. Усе, аби спровокувати сусідів.

Фігурантка скандалу Оксана напад на хлопця категорично заперечує. Натомість у поліції кажуть, що від жінки є багато заяв.

– За фактом побиття підлітка відкрили провадження. Поки що справу розслідують за статтею про легкі тілесні ушкодження. Залежно від ступеня важкості тілесних ушкоджень буде прийняте рішення про кваліфікацію вчинку, — каже начальник Іллінецького відділу поліції Олег Паламаренко.

Віталіна Трудько