Раніше я багато знаходив, багато й втрачав. Як усі люди. Хай не все виходило й виходить, про що мріяв, але я ні про що не жалкував!

Намагався і намагаюсь жити й робити усе по-людськи, за людськими переконаннями про добро, позитив, людяність! Але ось ТЕБЕ поки що, на жаль, не знайшов… Втім, надії не втрачаю.

Що я скажу про себе: не амбал, не качок, але, слава Богу, в жодному разі не чахлик невмирущий! Звичайна українська, слов’янська зовнішність. Особливих прикмет — татуювань тощо — не маю. Зріст — 172 см, вага близько 70. Народився влітку 35 років тому. Це якщо лише чіткою сухою мовою цифр…

Вінничанин. Працюю! Байдики не б’ю вже з 19 років. Немає коли! Люблю працювати. У їжі неперебірливий. Краще простої кухні нічого немає!

Як більш за все полюбляю відпочивати. Прогулянки на природі, особливо раннім ранком та увечері. Мені тихе затишне озеро, ранковий туман та схід сонця куди гарніші, аніж шум мегаполіса. А яка краса у будь-яку пору року в лісі, у полі, в горах… Полюбляю й полювання, але значно більше просто сам процес прогулянки, аніж влучний постріл. А ще захоплююсь полюванням із фотоапаратом. Теж на природі. Дуже люблю подорожувати, досліджувати та й дивитись щось нове. Нові культури, міста, визначні місця, нову красу природи та знайомитись із новими цікавими людьми. Так, я відвідав за своє життя вже більше 20 країн… Від європейських столиць — і до Святої Землі! Звісно, прагну на цьому не зупинятись. Решту розповім, коли познайомимось ближче.

Бажаючих познайомитись та поспілкуватись із молодим чоловіком просимо писати до редакції та на наш сайт.