У ньому взяли участь 110 дітей віком від 3-х до 13 років, наймолодшій учасниці було лише 2,8 року. Дійство розпочали тан­цювальним перфоменсом від сту­дії танців Sharm-S. Вінницький бренд UTMOST яскраво розпочав показ. Після чого свої колекції представили бренди Suzie, Pamaranchi, Mother’s diamond, N.Tyravska, MEK, Royalkid; Soul Unity Kids, Mayoral, дизайнер Катерина Лукашик, бренд взуття Evie Shoes. Закривав захід Олександр Очеретний.

Кожна модель унікальна

На показі бу­ли продемонстровані колекції у спортивному стилі з елементами спортшику. Всі представле­ні колекції підтримали трендове віяння останніх ро­ків та використовували у своїх виробах лише штучне хутро. Вразила ліній­ка класичних суконь з елементами фатину в яскравій кольоровій га­мі, а фіналь­ним акордом став вихід моделі у білій моносукні з довгим шлейфом. Дійство закінчилось фінальним виходом усіх моделей у фірмових футболках, які організатори подарували учасникам, а ще на усіх чекали приємні подарунки та дипломи.

За словами організаторів заходу, цього сезону показ присвятили містам.

– Символічно, що сьогодні у Вінниці зібралися талановиті дизайнери та відомі бренди з різних міст України, які представляють тут не просто одяг, а відображення свого міста та його шарму, а також неповторною окрасою нашого заходу є чарівні діти, що випромінють красу та надію, які приїхали до нас з різних регіонів країни, — кажуть Ярослава Позднякова та Аліна Щербакова.

Дарія Вереньова

Діти отримали неймовірні емоції