– Фестиваль цього разу вийшов великим – майже 900 учасників з семи міст України – розповідає одна з засновниць фестивалю Вікторія Чулаєвська. – Найбільше учасників з Вінниці. Великий суддівський склад. 20 суддів оцінюють учасників з різних мистецьких напрямків та стилів. З нового у нашому фестивалю – вокальний напрямок. У нас назбиралося чимало учасників до змагань у цьому виді мистецтва. На фестивалі панує дуже позитивна аура. І, як поділилися організатори фесту – усі учасники отримають подарунки від меценатів та небайдужих людей, котрі підтримують фестиваль юних талантів. Під кінець конкурсного дня визначаться щасливчики, котрі танцюватимуть на Чемпіонаті України з танців у різних стилях.

Сьогодні вже втретє проходить всеукраїнський фестиваль сучасних мистецтв “KIDS TALENT FEST”. Ще з 9 години талановиті учасники вражають гостей своєю неповторною хореографією, сильним вокалом та яскравими костюмами. Наймолодшою учасницею фестивалю є Анастасія Микитенко студія «Jasmine».

Офіційна частина з нагородженням розпочалась близько другої години, а сам фестиваль буде тривати десь до 8 години вечора. Зі слів Анастасії Блазюк, журі є повністю не заангажованими, адже жоден з них не є тренером будь-кого з учасників, а усі вони представники з різних міст, що додає ще більшої прозорості їх суддівству. Проте, жодного з учасників організатори не залишили без уваги. Для всіх були підготовані маленькі кубки та повітряні кульки, а також, на гостей чекала яскрава фото-зона, де кожен міг зробити світлину на згадку. Присутні на фестивалі й фотографи та відеографи, тому гості та всі бажаючі зможуть переглянуть фоторепортаж на сайті заходу https://bit.ly/2QeQWJB

 

Відео Сергія Хіміча

Більше відео дивіться на нашому youtube-каналі.

Дарія Вереньова