– Cкільки делегатів від Вінниччини було на з’їзді 10 числа?

– Від Вінницької області було двоє делегатів на з’їзді партії. Я і Євген Болюбаш – керівник Зе Команди в області.

– Коли очікуються партійні збори Вінницької міської та обласної організації партія Слуга народу?

– Збори будуть проведені після затвердження оновленого статуту партії Слуга Народу під час другого етапу з’їзду. Точної дати поки що немає. Планується що з’їзд відбудеться протягом двох місяців

– Чи заявляє партія своїх кандидатів на виборів голів та депутатів в ОТГ на Вінниччині в грудні цього року?

– 22 грудня на Вінниччині пройдуть нові вибори до трьох ОТГ. У виборах братимуть участь представники партії Слуга Народу.

– Ваше ставлення до пікету ФОПів під з’їздом партії «Слуга народу» 10 листопада?

– Я спілкувалась з людьми, які вийшли на пікет до «Паркового» перед з’їздом партії. Закон по ФОПах зачіпає в більшій мірі інтереси власників великого бізнесу, які мінімізують податки через підприємців-спрощенців. Нам потрібно робити кроки, щоб вивести великий бізнес з тіні. Щодо пікету – кожен громадянин має право на висловлення своєї думки.

Всім відомо, що малий і середній бізнес основа економічного розвитку країни. Згідно з Указом Президента мають бути розроблені та внесені на розгляд Верховної Ради відповідні законопроекти, спрямовані на лібералізацію умов для ведення малого бізнесу. В пакеті цих законопроектів буде й законопроект про запровадження дворічного мораторію на проведення перевірок ФОПів. Окрім того, обов’язково потрібно підняти максимальний поріг річного доходу ФОПам 1,2,3 групи оподаткування та в процесі діалогу створити умови для ведення бізнесу. Суть змін проста: якщо в тебе великий бізнес, то плати податки, як великий. Якщо малий – плати, як малий!

Нагадаємо, що 10-го листопада відбувся з’їзд партії “Слуга народу”.