Українська модель і ведуча шоу «Без краватки» Іванна Онуфрійчук, яка родом з Рахнів-Лісових Шаргородського району, часто з’являється на публіці як супутниця режисера, героя «Холостяка» та «Танців із зірками» Іраклі Макацарія.

Що пов’язує їх насправді — роман чи просто дружба? Днями дівчина все ж вирішила розставити всі крапки над «і» та прокоментувала свої стосунки з пристрасним грузином.

– Познайомилися з Іраклі, коли команда запросила його на зйомки мого шоу «Без краватки». Нам надійшло багато листів від глядачів з проханням запросити саме його в програму. Тоді ми познайомилися. Він відразу здався мені вихованою і скромною людиною. Так сталося, що у нас обох пристрасть до танців, так ми і почали бачитися на різних танцювальних заходах і в компаніях спільних друзів.

Нам часто приписують роман. Останнім часом преса просто атакує мене цими запитаннями. Так, ми часто буваємо в одних і тих же загальних компаніях і на світських раутах. Намагаємося підтримувати один одного в справах, якими займаємося. Це абсолютно нормально, так роблять усі, — розповіла Іванна Онуф­рійчук. — Я завжди максимально від­крита з пресою, але щось повинно залишатися для себе. Я щаслива в тому статусі, в якому зараз перебуваю. Дуже довго йшла до тих досягнень, про які мріяла з дитинства. Так, у мене багато шанувальників, але я перебірлива і вірю у справжню любов, яка проходить випробування часом і вчинками.

Зазначимо, що Іванна Онуфрійчук навчалася в Академії митної служби України в Дніпропетровську. Після того працювала більше року старшим інспектором митної служби України у службі боротьби з контрабандою на кордоні з Молдовою. З часом перевелась до Міністерства екології в Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті.

Окрім роботи в державній установі, була моделлю. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася у реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World». Зараз наша землячка сконцентрована на телевізійній кар’єрі, але на свята завжди їздить у рідне село до родини.

Віталіна Володимирова