Днями він здобув чергову перемогу, у Лос-Анджелесі провів поєдинок проти американця Тайрона Брансона (28-8-2, 25 КО). В результаті наш земляк відправив суперника в нокдаун у тре­тьому раунді, але той зміг продовжити бій. Проте в четвертому раунді американець ще двічі побував на канвасі, після чого бій був зупинений. Сергій Богачук здобув свою шістнадцяту перемогу нокаутом у шістнадцяти боях.

Ця перемога принесла 24-річному українцю пояс WBC Continental Americas Championship.

– Ми не планували нокаут, — каже Сергій Богачук. — Але в міру того, як розвивався бій, я відчув, що «ламаю» суперника. Тайрон Брансон хороший, сильний боєць, тому я дуже задоволений своїм виступом. У нас був відмінний тренувальний табір, і я радий, що знову зміг показати, на що здатний.

Додамо, що Сергій Богачук почав займався боксом у гуртку «Надія», а потім на Центральному стадіоні. Завдяки наполегливості та праці став лідером, двічі був чемпіоном України. Останні два роки мешкає у США та тренується у тренера Абеля Санчеса. Наш земляк щороку буває у рідній Вінниці та зустрічається з тими, хто йому допоміг досягнути успіху. Спортсмен залюбки ділиться подробицями життя за океаном.

Віталіна Трудько