Його інформаційним спонсором вже традиційно є газета «33-й канал».

«Kids talent fest» став найяскравішою подією минулих вихідних.

– Фестиваль цього разу вийшов великим – майже 900 учасників з семи міст України, котрі дуже гідно, на високому рівні представили 35 мистецьких шкіл та студій у п’яти номінаціях – розповідає одна з засновниць фестивалю Вікторія Чулаєвська. – Найбільше учасників, зрозуміло, з Вінниці. Цього разу мали великий суддівський склад. 20 суддів оцінюють учасників з різних мистецьких напрямків та стилів. З новинок нашого фесту – вокальний напрямок, котрий представлений теж п’ятьма номінаціями. У нас назбиралося чимало учасників змагань у цьому виді мистецтва. Вже традиційно на фестивалі панує дуже позитивна аура. Всі учасники отримали подарунки від меценатів та небайдужих людей, котрі підтримують фестиваль юних талантів. Під кінець конкурсного дня визначилися щасливчики, котрі танцюватимуть та співатимуть на чемпіонатах України:

Ще з 9-ї години талановиті учасники вражали гостей своєю неповторною хореографією, сильним вокалом та яскравими костюмами. Наймолодшою учасницею фестивалю стала Анастасія Микитенко зі студії «Jasmine». Дуже профе­сійно і стильно танцювали дівчатка зі STRONG DANCE STUDIO. А талантам з AF LITTLE PRINCES можуть позаздрити навіть дорослі, бо все було виконано на високому рівні, і перше місце — гідна нагорода для них у цьому фестивалі. Перше місце здобула і Анна Мілецька, перетанцювавши усіх у категорії Free style серед початківців. Так само першими стали танцюристи з денс-студіо Vertikal. Підкорили серця суддів своєю чорно-білою вечіркою вихованці ще одного вінницького танцювального клубу — UltraMarin. А Емілія Антипова усіх переспівала. І це далеко не повний список переможців! Офіційна частина з нагородженням розпочалась близько другої години, а сам фестиваль тривав аж до 8 години вечора. Зі слів ще однієї засновниці фестивалю, Анастасії Базюк, журі повністю незаангажоване, адже жоден з суддів не тренує учасників, а усі вони — представники з різних міст, що додає ще більшої прозорості їхньому суддівству. Жодного з учасників організатори не залишили без уваги.

І свято вдалося. Для всіх були підготовані маленькі кубки та повітряні кульки, а також на гостей чекала яскрава фотозона, де кожен міг зробити світлину на згадку, адже для багатьох учасників ця сцена та участь у солідному фестивалі стали дебютом і, без сумніву, запам’ятається на все життя.

Фестиваль вже став традиційним у Вінниці. Отож, до нових зустрічей.

Дарія Вереньова