За сприяння голови районної ради Василя Поліщука у стаціонарному відділенні соціального захисту одиноких громадян похилого віку «Затишок» провели капітальний ремонт медичного кабінету, закупили нові меблі та обладнання.

Раніше підопічні стаціонарного відділення Нової Греблі проходили медичні обстеження та процедури у сільській амбулаторії. Тепер матимуть власний кабінет для медичних потреб.

За декілька останніх років тут багато змінилось на краще: зроблено ремонт у їдаль­ні, залі для проведення зустрічей та концертів, розчищено територію навколо будівлі будинку престарілих. Заклад постійно оновлюється та стає комфортнішим для проживання.

Неабияка допомога та під­тримка надходить з боку Калинівського технологічного коледжу. Без їхньої участі не проходить жодне свято у «Затишку». Також студенти КТК на базі стаціонарного відділення мають змогу реалізовувати свої ідеї та показати на практиці, чого їх навчили у коледжі.

До Дня соціального працівника студенти відділення швейного виробництва подарували працівникам стаціонарного відділення «Затишку» свої вироби, які послужать спецодягом для медсестер. А для всіх соціальних працівників територіального центру на честь свята було закуплено спецодяг у вигляді зимових курток.