– Щодня ми працюємо, аби державний сервіс став максимально доступним, – зазначив начальник РСЦ МВС у Вінницькій області Євген Іщук.

Центр обладнаний електронною чергою, електронним інформаційним боксом, планшетом для оцінки якості надання послуг, дитячим куточком. Клієнти можуть швидко і з комфортом зареєструвати або перереєструвати свій транспортний засіб, замінити чи отримати посвідчення водія, отримати дозвіл для перевезення небезпечних вантажів чи довідку про відсутність судимості та інші послуги, які надаються сервісними центрами МВС. До речі, під час відвідання центру клієнти мають можливість почитати мотиваційну літературу, що знаходиться на спеціальній буккросинг-полиці.

Послугами хмільницького центру скористались вже більше 300 відвідувачів. Найбільше цікавились питаннями видачі довідок про несудимість, заміни водійських прав, перереєстрації транспортних засобів тощо.

Центр працюватиме за адресою: 22060, Хмільницький р-н, с. В. Митник “57км.+1000”, урочище буд. 2. Усіх громадян незалежно від місця проживання обслуговують з вівторка по суботу без перерви на обід з 9.00 до 18.00 години, у суботу з 9.00 до 16.45, а от понеділок та неділя – вихідні дні. На черзі відкриття таких самих оновлених центрів вже у містах Гайсині та Могилеві-Подільському. Скоріш за все, це відбудеться вже у наступному році.

В свою чергу, мешканці Немирова та Немирівського району запитують — чи не відкриють у них такий самий центр, куди буде зручно дістатись як немирівчанам так і жителям найближчих районів.

– На жаль, відкриття нових центрів “з нуля” на Вінниччині поки що не заплановане. Тож мешканці Немирівського району можуть звертатись до наших підрозділів у Вінниці, Гайсині або Тульчині, – повідомили у пресслужбі регіонального сервісного центру МВС Вінниччини. – Наші фахівці й надалі виїжджатимуть у складі мобільної групи до тих районів, де відсутні наші підрозділи, та прийматимуть там громадян згідно спеціального графіку.