Із початку осені на одному з відомих телеканалів запустили черговий сезон містичного шоу «Битва екстрасенсів». Й в одному з випусків знявся 42-річний Сергій Сизонюк з Козятина. Його та ще чотирьох осіб – як представників різних релігійних сект — посадили у крісла, а люди з надможливостями повинні були вгадати, що саме всіх пов’язує.

Екстрасенс Лідія Андреєва заявила, що попри ефектний зовнішній вигляд, організм нашого земляка пошарпаний. Мовляв, в минулому він мав великі проблеми зі здоров’ям та лікувався. Це не сильно сподобалось Сергію, але під прицілами камер він зізнався, о мав проблеми з передозуванням наркотиками. Але потім взяв себе в руки.

– Я спілкувався з понад десятьма представниками різних конфесій, але всі вони мене боялись як вогню. То ж самостійно вивчав Біблію й критикував все, що розповідали адепти сект та конфесій. Свою релігію не знайшов, але вважаю себе справжнім посланцем божим. Їжджу по тюрмах, дитячих будинках, співаю, граю, в мене море любові. Я проти матюків й тим, хто це робить, даю покарання у вигляді присідань.

Та коли екстрасенс заявила в кінці, що Бога житель Козятина так і не знайшов й здатен лише піаритись, той неабияк розлютився й став погрожувати карою з неба…

Інші учасники зазначили, що Сергій Сизонюк зла та агресивна людина. Дійшло до того, що він почав вживати нецензурну лексику й навіть посварився з ведучим шоу Павлом. Костіцином. Після того він покинув студію зі словами “Я не лох, я пізнав Бога”.

Додамо, що Сергій Сизонюк зараз мешкає в Києві, працює фітнес тренером та навіть знімається в кіно через свою атлетичну статуру. Нещодавно в столиці почалася підготовка до зйомок фентезі-серіалу “Годинна Варта”, який є адаптацією відомого іспанського проекту “Міністерство часу”. Творці обіцяють, що цей український серіал приверне увагу широкої глядацької аудиторії, як любителів гостросюжетних історичних драм, так і популярних серіальних проектів про подорожі в часі. У зйомках, крім Сергія Сизонюка, беруть участь Олексій Горбунов, Леся Нікітюк, Сергій Пархоменко (Сєрьога) та інші.

Віталіна Володимирова