17 листопада на каналі «1 + 1» відбувся півфінал «Танців з зірками». Після його закінчення стали відомі імена суперфіналістів. За кубок переможця на початку ефіру змагалися чотири пари. Кожна продемонструвала на проекті три номери, один з яких – з суддею шоу.

Провідними півфіналу стала сімейна пара – Юрій Горбунов та Катя Осадча. Тіна Кароль, яка провела дванадцять ефірів проекту – полетіла в Англію до сина Веніаміна відзначати його день народження.

Півфінал відкрила пара Анни Різатдінової і Олександра Прохорова зі Жмеринки. За танець вони отримали 39 балів. Другий танець був з Владим Ямою й за нього отримали 30 балів.далі був виступ за життя. Анна та Сашко станцювали румбу разом з Ксенією Мішиною та Євгеном Котом. У фіналі номера Анна не витримала і розплакалася, обіймаючи партнера.

Після оголошення результатів глядацького голосування, в суперфінал потрапили Ксенія Мішина та Євген Кот, Ганна Різатдінова і Олександр Прохоров. Глядачі матимуть змогу знову підтримали пару Вікторії Булітко і Дмитра Дікусара. Схоже, самі учасники теж були в шоці.

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова покинули проект за крок до фіналу.

– Дякую всім, хто вірив в мене, – сказав, прощаючись з проектом, Володимир Остапчук. – Це шоу не про зірок, а про глядачів, які вірили в кожного з нас. Я не думав, що ми можемо дійти так далеко. Всередині себе я вже переможець! Не бійтеся щось змінювати у своєму житті. Пам’ятайте, що вона коротка…

Валентина Лісова