Поборотись за нагороди приїхали 2,5 тисячі учасників, а свої номери вони виконували на чотирьох сценах одночасно. Змагання завершились тріумфом для вінницької танцювальної студії «Шахіна». Дівчатка здобули 9 кубків за перші місця в групових танцях та понад 100 медалей.

– Ми змагаємось з собою минулим, щоб стати кращим і тоді вже нас оцінюють з іншими учасниками і ставлять місця. Наша мета – зберегти в дітей доброту, повагу, людяність. Щоб вони вміли вигравати і вміли програвати. Щоб вміли дружити і перед виходом на сцену підтримували одна одну. Щоб батьки правильно виховували і налаштовували своїх дітей. Поважали один одного. Днями бачила таку ситуацію. Як одна учасниця отримала всі перші місця і одне друге. І ось цю медаль за друге місце кинула в свою маму ? Я не знаю цю дівчину, але в 6-7 років так ставитись до другого місця і до своєї мами – не варто!Не медалі головне! А внутрішнє щастя дитини! І щоб всі були здорові!!!Дякую батькам та нашим учням! Ви розумашки! Вітаємо всіх з перемогами!

Відзначимо, що у студії «Шахіна» займається близько сотні дітей. Їм викладають не лише танці народів світу, а й навчають акробатики, пластики та акторської майстерності. Велику увагу тут приділяють інклюзивній складовій та благодійності. Свого часу Діана Подолянчук потрапила до ТОП-100 найталановитіших учасників шоу «Танцюють всі». А ще вона та її родина займаються волонтерством.

Вікторія Снігур