Вінницькі військові музиканти проведуть благодійний концерт на лікування 14-річної дівчинки.

Військовий гурт «Наш день» спільно з Центром військово-музичного мистецтва Повітряних сил Збройних сил України проведе концерт, під час якого планують зібрати благодійні кошти на лікування 14-річної Анастасії Педоренко.

– Вже втретє доньці нашого колеги діагностують наявність пухлини в головному мозку. Дівчинка вже перенесла дві операції. Але цього разу наша медицина безсила. На подальше лікування погодились корейські лікарі, – розповів фронтмен гурту Ігор Безпалько. – Зрозуміло, що після кількох років боротьби фінансові можливості сім’ї вичерпані. От ми і вирішили допомогти Насті своєю творчістю.

«Наш день» організовує концерти для бійців на передовій та цивільного населення у містечках. Є пісні про сучасні Повітряні сили, російсько-українську війну, кохання, багато пісень про бійців. Найзворушливіша з них – «Героям нашого часу», присвячена брату авторки пісні «Солдат» Олени Ракицької, який загинув на війні.

– Десь через місяць після його смерті Олена принесла нам свій вірш. Слова вразили болем та проникливістю… З того часу виконуємо цю пісню на всіх концертах у пам’ять про її брата та всіх захисників України, – каже Ігор Безпалько. – А нині хочемо своєю творчістю допомогти Анастасії.

Тож запрошуємо вінничан та гостей міста 21 листопада о 19.00 завітати до Будинку офіцерів та долучитися до спільної мети – допомогти Анастасії Педоренко!