У п’ятницю близько 09.00 години на проспекті Коцюбинського навпроти Центрального ринку сталась смертельна ДТП. Тут 22 листопада автомобіль Nissan Sunny в’їхав у стіну житлового будинку – майже у вітрину ювелірного салону. Внаслідок автопригоди водій іномарки – 63-річний вінничанин загинув на місці пригоди.

Є версія, що водію стало зле, тому він вилетів із дороги на тротуар і врізався у ювелірку. Не приходячи до тями водій помер на місці ДТП. Лише дивом він не збив нікого із пішоходи, які традиційно на цьому місці чекають на маршрутки… Жах…!!!

Поліцією розпочато розслідування. На місці події слідчо-оперативною групою поліцію проводяться першочергові слідчі дії – огляд місця події, опитування очевидців та свідків аварії.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання – до 8 років позбавлення волі.