«Міс Україна-2019» Маргарита Паша продовжує активну підготовку до міжнародного конкурсу краси «Міс світу», який відбудеться 14 грудня у Лондоні.

Перед від’їздом у Велику Британію українська красуня зустрілася в ресторанному комплексі з пресою і партнерами, щоб представити свій наряд для фінального виходу на сцену. Під оплески присутніх Маргарита продефілювала в яскраво-червоній сукні з ефектним декольте, розрізом до стегна і довгим шлейфом. Розробкою фасону і пошиттям сукні традиційно вже п’ятий рік поспіль займалася команда дизайнера з Вінниці Катерини Лукашик (LUKASHYK). Це повністю ручна робота.

– Завжди ставлю на меті створити ще кращу сукню за ту, яка, наприклад, була минулого року. Й коли конкурс проходить, то ще за рік я починаю думати над ідеєю, обмірковую кольори, слідкую за модою та трендами. Цього разу я створила для дівчини червону сукню, адже цей колір для мене символізує перемогу, — каже Катерина Лукашик. – Він сильний. Психологічно ми бачимо яскраві кольори найпершими, і звичайно, це колір, який надає певну енергетику. Якщо об’єднати роботу однієї людини, то це понад 400 годин. Ми підрахували. Спершу працювали 8 осіб комплексно, потім об’єдналися по три. У сукню додали моделюючий корсет, в якому можна буде побачити тонку талію Маргарити і її поставу, а також гарний повітряний шлейф. На всі примірки Маргарита приїжджала до Вінниці, у нас склались чудові стосунки, це дуже мудра та цікава дівчина. Результатом всі задоволені.

Катерина Лукашик додає, що в 2011 році вінничанка Ярослава Позднякова (Куряча) у Лондоні потрапила до 12-ти найкрасивіших. Після неї таких висот більше ніхто з українок не досягав на «Міс світу». Сподівається, що цього разу Лондон знову буде прихильним до нашої учасниці.

Вікторія Снігур