У магазині «Панчоха UA» на вулиці Київській у Житомирі продаються шкарпетки з фразами президента Володимира Зеленського, що вже стали «крилатими».

Фото оригінальної продукції Житомир.інфо  надали  24 листопада надали читачі.

На утеплених подовжених шкарпетках зеленого кольору містяться фрази українським суржиком «Вийди отсюда, розбійник» та «Плохо чуєш мене?», якими глава держави в липні 2019 року вигнав секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка.

На шкарпетках зазначено, що вони чоловічі, виробник «Україна».

У магазині «Панчоха UA» 25 листопада  місцевим ЗМІ прокоментували, що партію шкарпеток з «крилатими фразами» Зеленського на їхнє замовлення виготовив місцевий виробник. Який саме – не уточнили. Партія складала близько 50 пар зелених шкарпеток. Ціна 42 гривні за пару.  У крамниці вони продаються вже більше місяця і користуються попитом. Коли першу партію розпродадуть, можливо, замовлять іншу, – повідомили в магазині.

Нагадаємо, що скандальна перепалка президента з секретарем Бориспільської міськради Ярославом Годунком виникла під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі.

«Під час зустрічі президент зачитав інформацію про судимість Годунка за статтею розбій з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. «Ярослав Миколайович, це ви? Вийди отсюда, розбійник. Плохо чуєш мене?» — сказав він», – повідомляли ЗМІ.