У суботу відбувся черговий випуск вокального шоу «Х-фактор”. На сцену вийшли учасники тренувального табору, які боролися за право виступу в прямому ефірі.

Путівку далі виграла вінничанка Анна Іваніца, яка виконала хіт співачки Dua Lipa – Blow Your Mind. Дівчина – держслужбовка та працює у Рахунковій палаті. Має дві вищі освіти, знає три іноземні мови. Але не уявляє свого життя без музики, тож вирішила поділитись талантом на всю країну. Для виконання Анна обрала ліричний хіт Леді Гаги «Always Remember Us This Way» і отримала чотири «так». Але найбільше емоцій у суддів проекту викликала ефектна зовнішність вінничанки. Олег Винник повівся особливо збуджено, оскільки піднявся на сцену і відкрито заглядав у її декольте восьмого розміру. Додамо, що Анна Іваніца свого часу успішно брала участь у шоу «Модель XL». У неї тоді були параметри 110-80-100 см.

Конкуренткою Анни буде ще одна землячка – 47-річна Людмила Базелюк із села Дубові Маха­рин­ці Козятинського району. Вона — няня дітей Олі Полякової, і її поява на сцені стала для знаменитої спі­вачки абсолютною несподіванкою. Наша землячка прийшла на проект з піснею Олександра По­но­ма­рьо­ва «До­ня». Як стало відомо, жінка працює в сім’ї Олі Полякової, теж уродженки Він­ниці, вже п’ятнадцять років. При цьому, для того, щоб виростити до­ньок співачки, пані Людмила фактично залишила свою дитину – 7-річну Катрусю, адже після смерті чоловіка виявилася єдиною годувальницею у домі. Мовляв, хотіла для доньки гідного життя, купувати хороший одяг і дати прекрасну ос­віту.

Цікаво, що тренуватиме жінок Ольга Полякова.

Валентина Лісова