Півзахисник збірної України Олександр Зінченко освідчився своїй дівчині Владі Щегловій. Пропозицію хлопець зробив на НСК «Олімпійський».

Обоє були одягнені у футболки збірної України, яка в жовтні оформила вихід на «Євро-2020». Із фото, опублікованих в соцмережі, видно, як він стоїть на ко­ліні та цілує кохану, яка відразу відповіла «так».

Влада Щеглова — вінничанка, закінчила школу №2. У 2013 році здобула титул «Міс Вінниця» та титул «глядацьких симпатій». Навчалась у столиці на журналістку, під­робляла моделлю. Її знають під псевдо Седан. Стала відомою після того, як її принадні фото в квітчастому ві­ночку на голові і з українським стягом на плечах облетіли світову пресу під час «Євро-2016».

Невдовзі дів­чина стала зустрічатися з вихованцем «Шахтаря», а нині нападником «Ма­ріуполя» Анд­рієм Борячуком. Втім, надовго ці взаємини не розтягнулися. Влада вирішила спробувати себе на телебаченні і швидко стала своєю на телеканалах «Футбол». Працюючи на матчах за участю збірної України, дівчина й зійш­лася ближче з футболістом Олександром Зін­ченком. Влітку під час прямого ефі­ру Владу поцілував коханий, коли вона брала в нього інтерв’ю. Світлини облетіли всю країну…

Відомо, що 23-річна Влада покинула роботу на телеканалі, тож де невдовзі ми побачимо нашу землячку — поки невідомо. Можливо, після весілля вона обере спокійне життя домогосподарки та майбутньої мами. Тим паче фінансовий стан коханого це дозволяє.

Додамо, що 22-річний футболіст Олександр Зінченко народився у Радомишлі на Житомирщині. Його батько Володимир, сам у минулому футболіст, став першим учителем сина і передав йому деякі секрети спортивної майстерності. У віці 7 років хлопець почав виступати за місцеву дитячу команду. Згодом, у віці 16 років, він переїхав до Донецька і відпо­відно свою подальшу молодіжну практику продовжив у «Шахтарі». Після того грав у російській «Уфі», а у 2016 році підписав контракт із «Манчестер Сіті» на 5 років. Олександр виступає у матчах за збірну України. Нещодавно переніс операцію на коліні в Іспанії й не міг грати в матчах України проти Сербії та Естонії.

Віталіна Володимирова