Днями відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на фасаді Бохоницької СЗШ І-ІІІ ст., у якій навчався герой України Андрій Проценко. Він загинув 2 вересня від ворожої кулі снайпера, виконуючи свій військовий обов’язок. Вшанувати світлу пам’ять бійця, згадати його подвиг, висловити співчуття та щиру вдячність родині загиблого завітали представники влади, односельці та близькі. Присутні висловлювали свої щирі співчуття…

Відкрили меморіальну дошку батьки Андрія Проценка. Затим настоятель храму освятив меморіальну дошку та здійснив заупокійну молитву за загиблими. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять Андрія та усіх українців, які віддали своє життя за самостійність та незалежність нашої держави та поклали квіти до меморіальної дошки.

Додамо, що Андрій Проценко народився в селі Бохоники Вінницького району. 16 квітня 2014 року був призваний на військову службу та призначений на посаду оператора радіолокаційної станції військової частини А4610, де й проходив військову службу.

Валентина Лісова