Серед фіналістів, які боролись за першість, був і жмеринчанин, нині викладач танців Олександр Прохоров. Ведучою актрисою «Дизель-шоу» є інша фіналістка Вікторія Булітко. Саме вінничани – продюсери цього комік-шоу.

Дійти до фіналу вдалося лише трьом парам: Анна Різатдінова та жмеринчанин Олександр Прохоров, Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Ксенія Мішина та Євген Кот.

Переможці танців Ксенія і Євген

Love! Love! Love! – саме такими словами і найвищим балом оцінили танець нашого земляка Олександра та Анни журі та народний артист України Григорій Чапкіс. Першими у оцінках всіх членів журі була ця пара. Навіть вимоглива Катерина Кухар назвала їх явними переможцями. За професійну техніку та майстерність у своїх виступах пара набрала найвищі 118 балів. Але зовсім невеликий відрив у результаті голосування глядачів перемістив пару на другу сходинку п’єдесталу. І за версією глядачів золотий кубок дістався виконавиці провідної ролі у «Кріпосній» Ксенії Мішиній та Євгену Коту.

І саме після фіналу цього конкурсу ми вирішили привідкрити його завісу. Бо ж всі як один учасники шоу, запрошені зірки дякували його ведучій скрипці – продюсеру Володимиру Завадюку. І хоча він всього лиш миттєво з’являвся на телеекранах – саме Володимир є мозком не лише надпопулярних «Танців із Зірками», але й «Голос.Діти», інших шоу.

Продюсери та шеф-редактор фіналістки Булітко – вінничани — про тиск на неї

Вікторія і Дмитро під час шоу нарікали на цькування каналу-конкурента

Є значимий внесок вінничан і у долі третьої фіналістки «народної любові» — Вікторії Булітко. Нагадаємо, що «Дизель-шоу» — російськомовне гумористичне телешоу, що виробляється студією «Дизель Студіо» та виходить в ефір з 2015 року на українському телеканалі «ICTV».

5 років тому одним із його засновників став вінничанин Олексій Бланар…

Цікаво, що і концертним директором гумористичного проекту «Дизель-шоу» є вінничанин Олег Збаращук, який починав свій шлях у великий шоу-біз із Віктором Бронюком у Вінниці із гурту ТіК — «Тверезість і Культура». А 1 квітня 2017-го в Одесі тоді ще 32-річний Збаращук — продюсер ТіКу — одружився з білявкою з «Дизель-шоу» Яною Глущенко! Щоправда, до цього розлучившись із першою дружиною, власницею нічного клубу у Вінниці. Так вінничан стало ще більше у популярному шоу…

Концертний директор, вінничанин Олег Збаращук з дружиною Яною і сином

А згодом, 20 жовтня, у ДТП під Києвом загинула зірка «Дизель-шоу» Марина Поплавська — ведуча акторка цього відомого українського гумористичного проекту…

У тій аварії тільки диво врятувало Вікторію Булітко та інших артистів.

Актори «Дизель-шоу» оголосили тур на початку 2019 року в пам’ять про Марину Поплавську. Цей меморі-тур проїхав через всю Україну й фінішував концертом 6 березня у Вінниці…

– Весь колектив «Дизель-шоу» вболівав за Вікторію, бо наші люди таки були у фіналі. Не знаю, чи третє місце — це добре, чи «засудили», бо я більше по концертах! — розповів нам концертний директор «Дизель-шоу» вінничанин Олег Збаращук. — Якщо чесно, то я радий що ці танці скінчились, незалежно від результату! Бо Вікторії доводилось розриватись між цим шоу — репетиціями та прямими ефірами та нашим туром по Україні! Звісно, вона справлялась, але було важко… Тим більше, що попереду 2 мегаконцерти в Палаці «Україна» 28-29 листопада і візит «Дизеля» до Вінниці 13 грудня… Ви ж самі розумієте, яка це для нас, вінничан, відповідальність — виступати перед своїм глядачем!

– Неважливо, яке місце присудили ті 4-ро в журі із Чапкісом, але Вікторія однозначно стала переможницею глядацьких симпатій! Чесно кажучи, її буквально на кожному ефірі канал «1+1» намагався знищити… І я пишаюсь нею, що вона зуміла вистояти і дійти до кінця! Бо танцювала для своїх шанувальників, а не для скандалу, — вважає шеф-редактор, продюсер «Дизель-шоу», вінничанин Олексій Бланар.

Шеф-редактор вінничанин Олексій Бланар

— Ви ж самі бачили, що Віку весь час намагались втягнути в якийсь скандал, у суперечку між учасниками, в образи для більш яскравої картинки. Дякувати Богу, все це скінчилось, і життя триває… Тому 13-го, як завжди, в кінці туру, побачимось у рідній Вінниці, де в цей день відбудеться додатковий вечірній концерт… А «Дизель-шоу» із Вікторією покаже Вінниці та вінничанам номери, які ще ніде не показували по телевізору.

Крім того, на шоу не обійшлось і без образ на партнерів. Ось у чому зізналась Ілона Гвоздьова про партнера:

«Ми вилетіли через самозакоханість Остапчука»,

— партнерка ведучого Ілона Гвоздьова розповіла про їхні стосунки на «Танцях з зірками».

Танцівниця заявила, що її партнер в один момент забув, що повинен працювати в команді. Відтак Володимир Остапчук, за словами Ілони Гвоздьової, повпливав на результати голосування, не показуючи справжні емоції в постановках.

– Не хочу його образити, але, по-моєму, в якийсь момент Володимир Остапчук захотів кубок настільки сильно, що забув: це шоу – командний проєкт, в якому дуже важлива робота в парі. Володю, мабуть, затопило загальне захоплення, велика кількість прихильниць навколо, і він почав думати, що і сам може доводити свою майстерність на танцювальному майданчику, – заявила Ілона Гвоздьова.

Самозамилування Володимира Остапчука в шоу зіграло проти нього — в цьому переконана його партнерка по «Танцях із зірками-2019». Саме прагнення отримати головний кубок, а не насолоджуватися участю в шоу було однією з причин фіаско. Окрім цього, Ілона Гвоздьова зізналась, що з усіма партнерами по «Танцях із зірками» має дружні стосунки. Як з Ігорем Ласточкіним, так і з Юрієм Ткачем вона активно спілкується. Водночас із Володимиром Остапчуком дружніх стосунків не склалось.

Водночас сам Володимир Остапчук, який нещодавно подав на розлучення з дружиною, публічно подякував партнерці за всі підготовки до прямих ефірів і виступи на шоу.

Чому Різатдінова не відповіла взаємністю нашому земляку?

Жмеринчанин Олександр Прохоров і його партнерка – ексдружина олігарха

У своєму виступі інший наш земляк — танцівник Олександр Прохоров подякував своїй партнерці. Було помітно, що він явно симпатизував призерці Олімпіади Ганні. І всі почали припускати – а може, розлученка зійдеться із неодруженим Сашею, як Комаров із партнеркою — «міс»? Але Різатдінова у фіналі вже явно демонструвала симпатії до учасника попередніх танців – Іраклія. Ганна як могла наголошувала, що вона розлучилась із скандально відомим олігархом Кадировим (змінив прізвище на Оніщенко) і нічого її не поєднує з ним, крім сина. Але, напевно, саме те, що дівчинка спокусилась на статки «папіка» і народила від вдвічі старшого багатія дитину, вплинуло на голоси глядачів. Тим більше, що Ганна вибрала тактику флірту і погорди до опонентів замість вірної Мішиної – сину і сцені. Ось українці й пожаліли «кріпосну».

Як поділився із нашим кореспондентом Олександр Прохоров, він не займався танцями з дитинства. Інтерес виник несподівано і в досить дорослому віці — 15 років. Він — випускник жмеринської студії «Фламінго».

– У школі моя подруга просто запросила мене станцювати на міському конкурсі, і я не відмовився. Ми з нею пішли в студію, і мені там дуже сподобалося. Завдяки моєму першому педагогу Тетяні Романівні, яка надихнула мене на танець, захотілося продовжувати цим займатися. Після цього я закінчив Вінницьке училище культури, потім Київський університет культури. Перетанцював у багатьох балетах, і це теж накладає свій відбиток на володіння хореографією. Я брав участь у конкурсах бальної хореографії, брав участь у фестивалях за кордоном, тобто це вже великий досвід, але ще є куди розвиватися.

Олександр ще не одружений, але має двох молодших сестер-близнючок і саме родину вважає головною цінністю.

Має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалії, Злати Огнєвіч та Олі Цибульської. У подальшому Олександр Прохоров хотів би взяти участь в американській версії шоу в «Dancing with the Stars». Але тільки з Анною Різатдіновою. Ось що він каже про неї:

– Вона дуже мила дівчина, але водночас наділена сильним духом і характером. Ми багато тренувались, і те, як старанно вона була готова «пахати» задля досконалого результату — просто вражало! А взагалі у жінках я вважаю найсексуальнішими погляд і ноги. Ціную скромність і не звертаю уваги на колір волосся.

Зазначимо, що минулого року Олександр теж брав участь у шоу «Танці із зірками», його партнеркою була фітнес-тренерка Аніта Луценко. Але до фіналу вони так і не дійшли, хоч і вражали технікою.

Керівник мегапопулярного проекту – з династії відомих вінницьких лікарів

Володимир Завадюк

Приємно, що саме любов до журналістики Володя Завадюк отримав 12 років тому в «Школі журналістики» нашої газети.

Ця школа була організована разом із посольством США. В Україні тоді було ще мало демократичних ЗМІ, і на «33-й канал» покладались великі надії у підготовці майбутніх журналістів нової формації. Володя швидко почав відрізнятись – знаннями, цілеспрямованістю, вихованням. Він був одним із найперспективніших майбутніх журналістів…

Аж раптом після закінчення підійшов до викладачів і пояснив, що любить цю професію, але не може йти наперекір родині. «У нас всі лікарі – тому й я піду у медичний…»

Далі Володя став таким же успішним студентом – відмінником Вінницького медуніверситету. Але під час навчання потайки вступив у Київ до інституту журналістики.

Спочатку була праця на телебаченні у «Вікна-новини». А по­тім шеф-редактором, сценаристом у розважальних шоу – «Х-фактор», «Голос країни», «Голос. Діти». 3 роки тому став продюсером «Танців…» і керівником жанрового напрямку «Великі розважальні шоу» у «1+1» Продакшн.

Володя — онук відомого лікаря Вінниччини, керівника Вінницького онкодиспансеру. До речі, тепер цю посаду обіймає його дядько Володимир Шамрай – чоловік сестри його мами. Іншим його дідом був Герой Радянського Союзу М. Рябошапка. Але батьки розлучились. Ймовірно, Володя пережив якусь особисту драму, бо змінив прізвище саме на дідове – Завадюк.

Роман Ковальський,
Тетяна Квасюк,
Віталіна Трудько