Бо він 2008-го року будівництва і все обладнання має певний % зносу за цей час. Тому чиновники ВМР оцінили «Льодовий клуб», його стан та прибутковість і вирішили, що він стільки реально не коштує!

Тому депутати сьогодні відповіли «ні» приватним співвласникам комплексу, які хочуть демонтувати його і перевезти його в інше місто. Ймовірно, до Києва!

Але головне тут не гроші та мільйони, а діти – вихованці спортивних секцій «Патріот», фігурного катання… А ще ту грають дорослі хокеїсти домашні матчі.

Тому напередодні сесії відбулась зустріч керівництва міста, спорткомітету та батьків вихованці клубу «Патріот» і секції фігуристів. І вже відомо, що в разі переїзду обладнання приватної ковзанки «ЛК» в Київ, ці юні вінничани будуть займатись на ковзанці в у Мега-молі… Бо іншої вже не буде!

Тим більше, що за оренду ковзанки в парку все одно платить місто із свого бюджету – 900 тисяч на рік!

Цікаво, що нову муніципальну ковзанку можна було б купити і змонтувати на тому місці в цертралпарку за менші ніж 34,5 млн. грн.. гроші…

До речі, ще рік тому при курсі долара в 27 гривень мова йшла про 1 мільйон «зелених» за приватні долі – 19/20 в цьому комплексі…

Тому сьогодні за 34.5 млн. Вінниця відмовилась купувати Льодовий клуб. Бо ця ціна – це реально шантаж громади і спортсменів, за оренду льоду для яких платить бюджет міста. Більше подробиць в цій історії в коментарі директора департаменту комунального майна ВМР Ігоря Шутака.

Цікаво, що скаже інша сторона?

Редакція готова вислухати власників «Льодового клубу» та батьків вихованців спорт секцій.