Та, здається, срібло лише додало Анні Різатдіновій і Олександру Прохорову зі Жмеринки наснаги. Після завершення шоу вони не просто досі проводять час разом, а й навіть не залишили паркет. Про це розповіла олімпійська чемпіонка на своїй сторінці в Insagram.

Скоріш за все, що Анні та Олександру просто подобається спілкуватися. У розпалі «Танців з зірками» вони разом відвідували світські заходи — і зараз як і раніше з’являються на гучних подіях вдвох. Зокрема днями їх заскочили на церемонії нагородження M1 Music Awards. Танцівник одягнув стильний костюм-трійку з метеликом, а гімнастка — топ з органзою і штани від Андре Тана.

Також Прохоров і Різатдінова часто показують одне одного в своїх соцмережах і навіть згадують у публікаціях. Вочевидь, на паркеті між ними зародилися теплі дружні почуття, а чи переростуть вони у дещо більше — побачимо.

До слова, випускник жмеринської студії «Фламінго» Олександр Прохоров – справжня зірка України. Він закінчив Вінницьке училище культури та мистецтв імені М. Леонтовича та Київський національний університет культури і мистецтв. Зі своїм балетом бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині, Німеччині. Має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалії, Злати Огнєвіч та Олі Цибульської.

Валентина Лісова